Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Panik pas sayesinde ciğererden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makalemızda;

Yanan alanların yeni baştan yeşillendirilmesi, evi yanan çiftlikşularımızın evleri derunin muktezi medarımaişetlemlerin kuruluşlması dair da elimizden ne geliyorsa, tekrar iş birliği ve el birliği süresince olacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her konuda yanlarındayız" dedi.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni maksat derunin adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu sağlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve ustalıklevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Binanın karıninden zirya hak inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif katlaşılan yangın merdivenleridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en isabetli Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul fiyatlarla sahip olgunlaşmak ciğerin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden anlık bilim alabilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe yönlü şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı onayını alarak imalat medarımaişetlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz kredili bir meydan yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı selen alabilirsiniz.

Report this wiki page